MenuSluiten

Koffiemachines

Ontdek ons assortiment hoogwaardige koffiemachines van topmerken zoals Jura, WMF en Eversys bij Café del Mar. Onze koffiemachines zijn de ideale oplossing voor je bedrijf en zorgen voor de perfecte kop koffie, keer op keer. Verbeter je koffie-ervaring en verhoog de productiviteit op de werkvloer met onze professionele koffiemachines.

0 machinesmachine

Het koffie genot van de X4 is buitengewoon. Hij gebruikt de Professional Aroma Grinder (P.A.G.2) om koffiebonen te malen en combineert drie inventieve bereidingsprocessen van Jura. De One-Touch Lungo-functie maakt eenvoudig aromatische lunghi’s en americano’s wat bij de voorganger niet mogelijk was. De 3D-bereidingstechnologie levert een heerlijke café crème, en dankzij het pulserende extractieproces (P.E.P.®) smaakt de espresso krachtig en evenwichtig.

De X4 koffiemachine biedt geavanceerde functionaliteit en is gebaseerd op een concept dat gericht is op de gebruiker. Er zijn ook ergonomisch gevormde componenten en een afsluitbaar bonen- en waterreservoir. De Jura X4 biedt koffieliefhebbers een eenvoudige en eenvoudige bediening en vooral een uitstekende koffie ervaring. Met een capaciteit van ongeveer honderd kopjes per dag, is hij ideaal voor grote kantoren, zelfbedieningsruimten en cateraars.