MenuSluiten

Nuova Simonelli

De beste barista’s ter wereld werken met de machines van Nuova Simonelli. Het Italiaanse merk maakt al sinds 1936 professionele koffiemachines voor in de Horeca. Voor groot of klein gebruik, van één groep tot wel drie. Je kan dus met je Nuova Simonelli tot wel zes espresso’s tegelijk maken.

2 horeca machineshoreca machine

Nuova Simonelli koffiemachines

Met ons assortiment koffiemachines voor de horeca is er voor elke horecazaak wat passends te vinden. Heb je veel ruimte voor een grote professionele machine of liever iets compacts? Voor elke situatie is er een mogelijkheid. Koop of lease je je machine bij ons? Voor de gehele duur dat we samenwerken, stellen we ook ons servies in bruikleen voor je ter beschikking.

Nuova Simonelli koffiemachines leasen of kopen bij Café Del Mar

Bij Café Del Mar bieden wij jou de mogelijkheid om een professionele koffiemachine van hoge kwaliteit te leasen of te kopen, waaronder de bekende Nuova Simonelli. Deze machine is perfect voor jouw horecazaak en levert de perfecte kop koffie. Of je nu kiest voor het leasen of kopen van een Nuova Simonelli koffiemachine, je kunt altijd rekenen op onze uitstekende service en ondersteuning gedurende de hele samenwerking. Ontdek vandaag nog de vele voordelen van een Nuova Simonelli koffiemachine bij Café Del Mar!

Een halfautomatische koffiemachine voor in de horeca

Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige koffiemachines van Nuova Simonelli, inclusief de populaire Appia Life en Appia Compact. Deze nieuwe koffiemachines zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca en bieden de perfecte balans tussen gebruiksgemak en kwaliteit. Met de halfautomatische functie kunnen barista’s de koffie naar hun eigen smaak aanpassen, terwijl de geavanceerde technologie zorgt voor een consistente extractie. Of je nu op zoek bent naar een Appia Life of Appia Compact, wij helpen je graag de ideale koffiemachine te vinden die past bij jouw horecazaak.