MenuSluiten

Egro

Het Zwitserse Egro heeft prachtige koffiemachines voor veel verschillende omgevingen. Op de plekken waar je snel een goede kop koffie moet zetten ben je bij Egro aan het goede adres. Met een korte doorlooptijd en één druk op de knop heb je snel een heerlijke kop koffie gezet.

2 horeca machineshoreca machine

Egro koffiemachines

Met ons assortiment Egro horeca koffiemachines is er voor elke horecazaak wat passends te vinden. Heb je veel ruimte voor een grote machine of liever iets compacts? Voor elke situatie is er een mogelijkheid. Koop of lease je je machine bij ons? Voor de gehele duur dat we samenwerken, stellen we ook ons servies in bruikleen voor je ter beschikking.

Egro koffiemachines leasen of kopen bij Café Del Mar

Bij Café Del Mar kun je zowel de volautomatische koffiemachines van Egro kopen als leasen. Met onze ruime keuze aan Egro Next machines bieden wij de perfecte oplossing voor elke horecazaak die op zoek is naar een fijne koffie-ervaring. Of je nu een compacte machine nodig hebt met beperkte ruimte in je zaak, of juist een grotere machine voor een drukke horecagelegenheid, bij Café Del Mar hebben we de ideale optie voor jou. Onze Egro koffiemachines staan garant voor hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van heerlijke koffie.

Een volautomatische koffiemachine voor in de horeca

Bij Café Del Mar hebben we de perfecte volautomatische koffiemachine voor in de horeca, zoals de Egro Next. Deze state-of-the-art machine is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van drukke horecagelegenheden. Met de Egro Next kunnen we jouw zaak voorzien van de nieuwste technologie en functionaliteiten, waardoor je de meest heerlijke koffie kunt serveren aan je gasten. Of je nu kiest voor de Egro Next in de Egro Mode, je kunt erop vertrouwen dat onze koffiemachines optimale prestaties leveren en eenvoudig in gebruik zijn.