MenuSluiten

Jura Professional Den Haag

Op kantoor of in de horeca, het assortiment van Jura Professional koffiemachines biedt voor elke koffie corner de ideale oplossing.

Jura giga x3

Café del Mar & Jura

Innovatie, betrouwbaarheid & duurzaamheid zijn een aantal kernwaarden die in het dna van Jura zitten. Volautomatische koffiemachines van Jura Professional zijn een synoniem voor eenvoudige bediening en prachtig Zwitsers design. Combineer dit met de Fairtrade koffie van Café del Mar en het resultaat is een optimaal kopje koffie.

Service

Korte lijnen & snelle service is wat ons kenmerkt. Heb je dus te maken met een storing of defect? Geen zorgen, wij brengen de professionele Jura bonenmachine naar de Jura Service Factory te Zoetermeer en halen hem ook weer op.

 

Cafe del Mar buiten

Expertise

Als Jura Professional specialist kennen we de ins- en outs van het gehele Jura assortiment. Ons team staat altijd voor je klaar om samen de best passende Jura volautomaat voor op kantoor of jouw horeca onderneming te vinden. Onze accountmanagers in de regio Den Haag komen graag bij jou op locatie langs om te kijken naar jullie mogelijkheden. Natuurlijk zijn jullie ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Amsterdam Oost.