MenuSluiten
Jura Giga X8C

Jura Giga X8C

De Jura Giga X8c is gelijk aan de Giga X8, maar dan met een vaste wateraansluiting. De koffiemachine is geschikt voor +/- 200 koppen koffie per dag en kan alle denkbare koffiespecialiteiten maken. Doordat de Giga X8c twee bonenreservoirs heeft kan je tot in het kleinste detail spelen met de afstellingen voor jouw koffie. De Giga X8c heeft twee bonenreservoirs, goed voor in totaal 1.300 gram koffiebonen. Naast de Giga X8c komt een Cool Control melkkoeler te staan voor opslag voor de melk. Indien gewenst kan er ook een Jura koppenwarmer naast komen te staan voor een complete koffie corner.

 

  • Tot 200 koppen per dag
  • 32 verschillende koffie opties
  • Voorzien van touchscreen
  • Afmetingen: 37 x 56,5 x 49,7 cm

De nieuwe GIGA X8c heeft twee krachtige keramische schijfmolens die jarenlang een consistente, precieze maalgraad garanderen. A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment) is de elektronisch gestuurde automatische afstelling. Het pulserende extractieproces (P.E.P.®) verkort de extractietijd voor korte specialiteiten en zorgt voor een ware smaakexplosie bij ristretto en espresso.

Dankzij de technologie voor microschuim kan de GIGA X8c zijn uitgekiend geconstrueerde, in hoogte verstelbare combi-uitloop ervoor zorgen dat met melk en melkschuim verfijnde trendspecialiteiten altijd tot in de perfectie lukken. De Speed-functie maakt koffiespecialiteiten in recordtijd mogelijk.

Veel gestelde vragen

Kan deze machine ook een watertoevoer krijgen?

De Jura Giga X8c kan aangesloten worden op de wateraanvoer. Ook is er een afvoer voor het water en koffiedik mogelijk.

Kan ik ook decaf koffie zetten?

Deze koffiemachine heeft twee molens geschikt voor twee soorten bonen. Bijvoorbeeld Decaf. Daarnaast heeft de machine ook de mogelijkheid een schepje gemalen decaf te gebruiken zodat je geen bonenreservoir hiervoor hoeft op te offeren.

Met onze machines haal je het beste uit onze bonen!

WMF met koffie

Maak kennis met een van onze koffie experts